ClickCease

Угода про конфіденційність

1. Загальні положення

Ця угода про конфіденційність визначає порядок обробки персональних даних Користувача сервісом доставки букетів "Спрінга" (далі – Оператор).

Персональні дані Користувача — це будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до Користувача сайту https://springa.com.ua/. Оператором може отримати таку інформацію під час використання Користувачем сайту, продуктів та послуг Оператора.

Оператор ставить своєю найважливішою метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці його персональних даних, в тому числі захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.



2. Терміни та визначення

2.1. Користувач — будь-яка фізична особа яка використовує сайт https://springa.com.ua/, та / або здійснює покупки продуктів та використовує послуги, які розміщені на сайті https://springa.com.ua/.

2.2. Сайт — інтернет-ресурс за адресою https://springa.com.ua/;

2.3. Послуги Сайту — всі послуги, доступні Користувачам для використання на Сайті.

2.4. Продукт — матеріальний об'єкт, продукція, інформація про яку розміщена на Сайті.

2.5. Надання персональних даних — дії, спрямовані на розкриття персональних даних певній особі або певному колу осіб;

2.6. Поширення персональних даних — будь-які дії, спрямовані на розкриття персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженого кола осіб, в тому числі оприлюднення персональних даних в засобах масової інформації, розміщення в інформаційно-телекомунікаційних мережах або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом;

2.7. Знеособлювання персональних даних — дії, в результаті яких неможливо визначити без використання додаткової інформації приналежність персональних даних конкретному Користувачеві чи іншому суб'єкту персональних даних;

2.8 Блокування персональних даних — тимчасове припинення обробки персональних даних (за винятком випадків, якщо обробка необхідна для уточнення персональних даних);

2.9. Знищення персональних даних — будь-які дії, в результаті яких персональні дані знищуються безповоротно з неможливістю подальшого відновлення змісту персональних даних в інформаційній системі персональних даних і (або) внаслідок яких знищуються матеріальні носії персональних даних.



3. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача

3.1. Прізвище, ім'я, по батькові;

3.2. Електронна адреса;

3.3. Номери телефонів;

3.4. Поштову адресу доставки;

3.5. Також на сайті відбувається збір і обробка знеособлених даних про відвідувачів (в т.ч. файлів «cookie») за допомогою сервісів інтернет-статистики (Гугл Аналітика та інших).

3.6. Перераховані вище дані далі по тексту Політики об'єднані загальним поняттям Персональні дані.



4. Цілі обробки персональних даних

4.1. Мета обробки персональних даних Користувача:

4.1.1. Зв'язок з користувачем, у тому числі для уточнення деталей замовлення та надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки;

4.1.2. Надання Користувачеві персоналізованих Послуг та Продуктів;

4.1.3. Інформування Користувача за допомогою відправки електронних листів.

4.1.4. Розробка нових та поліпшення якості існуючих Послуг та Продуктів.

4.2. Також Оператор має право направляти Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні події. Користувач завжди може відмовитися від отримання інформаційних повідомлень, направивши Оператору лист на адресу електронної пошти hello@springa.com.ua з позначкою «Відмова від повідомленнях про нові продукти і послуги та спеціальні пропозиції».

4.3. Знеособлені дані користувачів, що збираються за допомогою сервісів інтернет-статистики, служать для збору інформації про дії користувачів на сайті, поліпшення якості сайту та його змісту.



5. Правові підстави обробки персональних даних

5.1. Оператор обробляє персональні дані Користувача в разі їх заповнення та / або відправки Користувачем самостійно через спеціальні форми, розташовані на сайті https://springa.com.ua/, або в разі їх надання Користувачем телефоном чи іншим засобом зв'язку. Заповнюючи відповідні форми, відправляючи та / або надаючи телефоном чи іншим засобом зв'язку свої персональні дані Оператору, Користувач висловлює свою згоду з цією політикою.

5.2. Оператор обробляє знеособлені дані про Користувача в разі, якщо це дозволено в настройках браузера Користувача (включено збереження файлів «cookie» і використання технології JavaScript).



6. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних

Безпека персональних даних, які обробляються Оператором, забезпечується шляхом реалізації правових, організаційних і технічних заходів, необхідних для виконання в повному обсязі вимог чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

При обробці персональних даних Користувачів Оператор керується Законом України «Про захист персональних даних».

6.1. Оператор забезпечує збереження персональних даних і вживає всіх можливих заходів, що виключають доступ до персональних даних неуповноважених осіб.

6.2. Персональні дані Користувача ніколи, ні за яких умов не будуть передані третім особам, за винятком випадків, коли це потрібно для виконання замовлення (наприклад, для виконавців кур'єрських послуг), для запобігання шахрайству та якщо ми зобов'язані зробити це відповідно до законодавства.

6.3. У разі виявлення не точної інформації в персональних даних, Користувач може актуалізувати їх самостійно, шляхом подання відповідного Оператору повідомлення на адресу електронної пошти Оператора hello@springa.com.ua з позначкою «Актуалізація персональних даних».

6.4. Користувач має право в будь-який момент відмовитися від отримання розсилок новин, шляхом натискання відповідного посилання внизу листа.

6.5. Термін обробки персональних даних є необмеженим. Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на обробку персональних даних, направивши Оператору повідомлення за допомогою електронної пошти на електронну адресу Оператора hello@springa.com.ua з позначкою «Відкликання згоди на обробку персональних даних» або зателефонувавши за номером 096 405 09 09.



7. Заключні положення

7.1. Користувач може отримати будь-які роз'яснення з потрібних питань, що стосуються обробки його персональних даних, звернувшись до Оператору за допомогою електронної пошти hello@springa.com.ua.

7.2. У даному документі будуть відображені будь-які зміни політики обробки персональних даних Оператором. Політика діє безстроково до заміни її новою версією.

7.3. Актуальна версія Політики у вільному доступі розташована в мережі Інтернет за адресою https://springa.com.ua/uk/policy.